برای اعتبار سنجی مجلات، گامهای زیر را بردارید:
یک: لیست سیاه وزارت علوم را بررسی نمائید و مطمئن شوید که مجله مورد نظر شما در این لیست موجود نیست (این لیست به سرعت به روزرسانی می شود لذا سعی کنید با جستجوی آنلاین، آخرین نسخه آن را به دست اورید.)
دو: لیست سیاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد را نیز بررسی فرمائید،
تا اینجا اگر مجله در لیست های فوق نبود، چاپ در آن ایرادی ندارد. لیکن، برای انتخاب از میان آنها بعد از مرحله فوق، یک سرچ اینترنتی به فارسی و انگلیسی هم انجام دهید و مطمئن شوید که مجله، تقلبی (fake) نباشد چون برخی جورنالهای تقلبی هنوز در بلک لیست وزارت علوم نیامده اند و ممکنست در بلند مدت چاپ مقاله در چنان مجله هائی به جای حسن شهرت برای شما، اثر عکس داشته باشد.
*برای اطمینان از اینکه یک جورنال آی اس آی است یا نه ، اینجا کلیک نمائید. در لینک باز شده، شماره شاپا مجله که هشت رقمی است را وارد نمائید و ISSN را از پنجره زیرین انتخاب نمائید.
پیش از اقدام برای چاپ مقاله، فهرست برخی وب سایت های جعلی نشریات خارجی را نیز دانلود (اینجا کلیک نمائید) و مشاهده نمائید.
نکات مهم:
با عنایت به اینکه اخیراً مشاهده شده برخی افراد و موسسات سود جو اقدام به ایجاد وب سایت های جعلی از نشریات علمی نموده اند و اقدام به دریافت مقاله می کنند به اعضای هیأت علمی و دانشجویان توصیه می گردد از ارسال مقاله به آدرس سایت اصلی این مجلات نیز با توجه به شرایط موجود خودداری گردد.
دقت فرمائید مقاله در مجله تخصصی چاپ شود به نحوی که موضوع مقاله به طور حتم با موضوع مجله همخوانی داشته باشد و از چاپ مقاله های علمی در مجله هائی که در زمینه های گسترده و غیر تخصصی مقاله می پذیرند پرهیز شود. (چنانچه از اعتبار مجله ای به طور کامل مطمئن نیستید از انتشار مقاله در آن خودداری نمائید).
*برای رویت فرم تعیین ارزش مقالات در صورتجلسه دفاع اینجا و اینجا را مشاهده نمائید.
*اطلاعات بیشتر:
آیا مجله ای که انتخاب نموده ام ضریب تاثیر (ایمپکت فکتور) دارد؟ نام جورنال را اینجا وارد نمایید.
برای دسترسی به مستر جورنال لیست اینجا کلیک کنید.
برای جستجو در بانک اطلاعات نشریات علمی کشور (آیا مجله علمی پژوهشی وزارت علوم است یا نه؟) اینجا را جستجو نمایید.
جستجوی اطلاعات مجله درصورت ISI بودن در پایگاه JCR